Ikazia Ziekenhuis

Samen zijn we beter voor elkaar!
In het Ikazia Ziekenhuis hebben we warme aandacht voor onze patiënten en voor elkaar als collega’s.We gaan hier met elkaar om op basis van respect en oprechte interesse. Dit zorgt ervoor dat jong en oud zich bij ons thuis voelt. We zijn er trots op dat we ons met hoofd, hart en handen inzetten.

Onze OK

Op de OK in het Ikazia Ziekenhuis hebben we 6 operatiekamers met moderne apparatuur en een volledig geïntegreerd patiëntendossier (HIX). Het is een kleinschalige afdeling waar ruimte is voor groei. De meeste specialismen en ingrepen zijn hier vertegenwoordigd. Dit zorgt ervoor dat jij brede ervaring op kan doen en jij ook genoeg uitgedaagd wordt, waardoor jouw ontwikkeling nooit stil staat. Op de OK staat een enthousiast en betrokken team die nauw samenwerkt om het gewenste eindresultaat te bereiken. Groei jij met ons mee?

Kwalitatief hoogwaardige zorg

We zijn een middelgroot ziekenhuis waarin je vrijwel alle specialismen vindt.
De kleinschaligheid zorgt voor korte communicatielijnen tussen de verschillende afdelingen. Met elkaar werken we continue aan verbetering van onze kwalitatief hoogwaardige zorg.

Ga aan de slag op de OK van Ikazia!

Ben je enthousiast geworden over het werken op onze OK? Én wil je graag beginnen met de opleiding tot operatie-assistent of anesthesiemedewerker bij Ikazia? Wij begrijpen het! Solliciteer direct en geef Ikazia als voorkeursziekenhuis aan.