Op de OK van Erasmus MC is geen dag hetzelfde. Hier kom je ingrepen tegen die je in weinig andere ziekenhuizen ziet. Elk moment kan de planning omgegooid worden voor een patiënt in een acute situatie. Weliswaar ben je soms bij minder operaties dan in een perifeer ziekenhuis, maar de operaties zijn meestal wel diverser, complexer en uitdagender.

Grootste OK-complex van Nederland
Ons moderne en hightech OK-complex bestaat uit 36 operatiekamers, 5 interventiekamers en 1 innovatieve magneetkamer waar ablaties verricht worden. In Nederland zijn slechts 2 van deze innovatieve magneetkamers in gebruik.

Op onze OK is een AH to Go met 24 uur per dag verse producten en vers gemalen koffie. Het is de eerste ‘to go’ op een OK-complex wereldwijd. Ideaal als je even snel iets te eten willen halen zonder te hoeven omkleden. Handig toch?!

Wij zijn het Erasmus MC.

Geworteld in Rotterdam, wereldstad en thuishaven. Het grootste, en misschien wel meest innovatieve universitair medisch centrum van Nederland. We lopen voorop en zijn trendsettend.

In ons state-of-the-art gebouw werken we met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen. Een prachtige werkomgeving die innovaties, excellente zorg en samenwerking mogelijk maakt en stimuleert.

Elke dag wordt met toewijding en passie gewerkt aan alles waar het Erasmus MC voor staat:

•       Veilige zorg voor patiënten met complexe zorgvragen, zeldzame aandoeningen of acute zorgbehoeften.

•       Onderscheidend onderwijs dat aansluit bij de zorg- en gezondheidsvraagstukken van morgen.

•       Toonaangevend onderzoek dat ziekten en aandoeningen helpt te begrijpen, voorspellen, behandelen en voorkomen.