Ikazia Ziekenhuis

Kies met je hart en met je hoofd, kies voor Ikazia
Ikazia is een middelgroot ziekenhuis waarin je vrijwel alle specialismen vindt. Met elkaar werken we aan continue verbetering van onze kwalitatief hoogwaardige zorg. Persoonlijke aandacht staat centraal. We bieden niet alleen warme aandacht voor onze patiënten, maar ook voor elkaar. Samen zijn we beter voor elkaar.

Werken bij Ikazia

Binnen Ikazia maak jij het verschil. Wij zetten ons met hoofd, hart en handen in voor de patiënt en elkaar. Hier zijn we trots op. We zijn professioneel, onderling met elkaar verbonden, betrouwbaar en hebben oprechte interesse in de patiënt en in jou als collega. Kom jij het verschil maken in het Ikazia Ziekenhuis? 

Wij hebben regelmatig vacatures en opleidingsplaatsen. Ben jij die betrokken en kundige collega die wij zoeken in ons mensgerichte ziekenhuis? Neem vooral eens een kijkje op onze website bij de openstaande vacatures.

Kwalitatief hoogwaardige zorg

We zijn een middelgroot ziekenhuis waarin je vrijwel alle specialismen vindt.
De kleinschaligheid zorgt voor korte communicatielijnen tussen de verschillende afdelingen. Met elkaar werken we continue aan verbetering van onze kwalitatief hoogwaardige zorg.

Onze OK

Op de OK in het Ikazia Ziekenhuis hebben we 6 operatiekamers met moderne apparatuur en een volledig geïntegreerd patiëntendossier (HIX). Het is een kleinschalige afdeling waar ruimte is voor groei. De meeste specialismen en ingrepen zijn hier vertegenwoordigd. Dit zorgt ervoor dat jij brede ervaring op kan doen en jij ook genoeg uitgedaagd wordt, waardoor jouw ontwikkeling nooit stil staat. Op de OK staat een enthousiast en betrokken team die nauw samenwerkt om het gewenste eindresultaat te bereiken. Groei jij met ons mee?

Ga aan de slag op de OK van Ikazia!

Ben je enthousiast geworden over het werken op onze OK? Én wil je graag beginnen met de opleiding tot operatie-assistent of anesthesiemedewerker bij Ikazia? Wij begrijpen het! Solliciteer direct en geef Ikazia als voorkeursziekenhuis aan.